Actueel

Cameraservicetool voor technische dienst

De technische dienst van TechID Engineering beschikt sinds kort over een multifunctioneel test en calibratie gereedschap voor het op de juiste manier afstellen van de camera systemen. Of het nu gaat om installatie van nieuwe IP-camera's, onderhoud aan reeds bestaande installaties met CVBS camera's, controle van de bekabeling of het maken van proef opnames, onze service mensen zijn u graag tot dienst.

 

HikVision camerasysteem voor boksschool Assen

De boksvereniging Assen maakt gebruik van een mooi monumentaal pand aan de vaart ZZ in Assen. Vanwege de ligging en door de bouw van het pand had de vereniging regelmatig last van hangjongeren wat risico's van schade met zich mee brengt. Om een oogje in het zeil te houden heeft de boksvereniging besloten om zowel aan de buitenzijde als binnen in het gebouw camera's aan te brengen waarvan de beelden op een NVR worden opgeslagen zodat het terugkijken van beelden eenvoudig kan worden gerealiseerd.

 

Deelname Elektro Vakbeurs Hardenberg

Van 12 t/m 14 december vindt in de evenementenhal in Hardenberg de Elektro Vakbeurs plaats. TechID zal hier ook aan deelnemen en toont in haar stand in  hal 4 de volgende producten: HikVision beveiligingscamera's, Paxton toegangscontrole, elektronisch deurbeslag en intercom, Panasonic intercomsystemen voor appartementen, DataCard ID-card printers en het ZorgTotaal noodhulp systeem.

 

Deelname RABO duurzaamheidsevent

De RABO bank organiseert tijdens de week van de Coöperatie het duurzaamheidsevent. Tijdens het event zullen lezingen worden gegeven over duurzaam wonen en langer zelfstandig thuis wonen. TechID Engineering BV zal hier de ZorgTotaal systemen presenteren die ouderen en hulpbehoevenden de mogelijkheid biedt om langer zelfstandig te blijven wonen.

 

HikVision camerasysteem voor John Schmitz hoveniers in Assen

Hoveniersbedrijf John Schmitz uit Assen is sinds kort gevestigd in een nieuwe locatie, om ook vanuit huis toezicht te kunnen houden op activiteiten rondom het bedrijfspand is gekozen voor de installatie van een camerasysteem van HikVision, waarbij gebruik wordt gemaakt van de mobiele telefoon of tablet om met de HikConnect App de beelden te kunnen reaadplegen (zowel live als opgenomen beelden).

 

Uitbreiding PaxLock systeem Hogeschool Leiden

Vanwege de goede ervaring met de door TechID geïnstalleerde PaxLock systemen van Paxton heeft Hogeschool Leiden ook voor een aantal externe lokaties hetzelfde systeem aangeschaft. Deze extra units zijn via het bestaande netwerk van de Hogeschool in het eerder geïnstalleerde systeem van het hoofdgebouw geïntegreerd.

 

Installatie Panasonic appartementen intercom systeem

In opdracht van de Vereniging van Eigenaren van het appartementen complex 'de Kop van Oost' in Groningen heeft TechID een nieuw video-intercom systeem geïnstalleerd voor de 3 verschillende bouwdelen. De keuze voor het Panasonic systeem is gedaan vanwege de prijs prestatie verhouding en de overtuigende presentatie die door TechID is gegeven. Het systeem omvat een 3-tal buitenposten en 186 binnenposten. Voor de installatie is de reeds bestaande UTP-bekabeling van het oude intercom systeem hergebruikt zodat de installatiekosten konden worden beperkt.

 

Uitbreiding toegangscontrole NS Stations

Voor de afdeling NS Retail hebben wij de afgelopen maanden op diverse stations weer het Paxton toegangscontrole systeem geïnstalleerd bij de backoffice. Hierbij is ook de integratie van de iEvo biometrische vingerprintlezer gedaan voor extra verificatie. De stations Zwolle, Den Haag Hollandsspoor, Haarlem en Nijmegen zijn recentelijk om gezet naar Paxton en ook station Tilburg zal worden voorzien van het Paxton systeem

 

Securitybeurs 2016 Essen

Ook dit jaar hebben wij weer de Securitybeurs in Essen bezocht. Op deze toonaangevende beurs hebben wij weer diverse producten gezien die wij in ons assortiment zullen opnemen om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Regelmatig zullen wij in onze nieuwsbrief de verschillende producten nader onder de loep nemen

 

TechID Enginering is verhuist

Sinds 1 januari 2016 heeft TechID Engineering haar nieuwe kantoorruimtes in gebruik genomen aan de Zwedenlaan 22 op het industrieterrein Meschenveld aan de noordzijde van Assen op een zeer opvallende locatie vlak aan de autoweg A28

 

AkzoNobel migreert naar MIFARE® DESFire®  

Akzo Nobel heeft voor hun toegangscontrolesysteem gekozen voor personeelspassen met de MIFARE® DESFire® technologie.

TechID Engineering BV is gekozen als leverancier van de passen en zal tevens zorg dragen voor de personalisatie, waarbij 12.000 medewerkers, contractors, tijdelijke krachten en transporteurs een nieuwe pas zullen ontvangen.

 

Hogeschool Leiden kiest voor het Paxlock systeem van TechID Engineering BV

De Hogeschool in Leiden heeft gekozen voor het flexibele Paxlock systeem van TechID Engineering BV voor het beveiligen van alle netwerk- en patchruimtes. Met het Paxlock systeem worden de oude electronische sleutels vervangen. De keuze voor Paxlock was eenvoudig door de goede ervaring die de Hogeschool reeds had met TechID.